jag måste bara få avreagera mig lite.

woetuWEIGO RGHWEOSIGĨH3RWÏF0JSRFGFJHERPGUHIOXDRFILKDFK.DFLÖÖÄ LSHKDFNBAEROWIV RKHGOERHÅGYEOG8ERYGISJNERJPJGPGKTHJORRWERTYUIOÖPASDFGHJKLÖÄXCVBNM,
QWERTYUIOPÅCVBNM,
GEDVNIDNESIHABCDEFGHILJKLLKODJRFIPRJTÄ
SIHOEGOERHGOIUDRHGJEDRUGLREGUHERGIUHERDGRKD
JGHFJKHGKJHKJTGHNKDH.awhejrhjwerhjrebje.

så.

HAHAHAH!

''ha så kult på resturangen!''


saras och min favorit!




aaaahsåjävlasnygg ♥

It's all or none



Gästinlägg av kalle & leonardo

heej heeej, idag bloggar vi eftersom Noemi ligger och gosar med barack obama i våran vattensäng :) idag har varit en spännande dag må ni tro, först gick vi hand i hand in på en svavelluktande bio. " sniff sniff" tänkte vi. "här stinker det". hur som helst hoppade vi glatt vidare och bestämde oss för att se dear john. Tio minuter in i filmen var vi dock tvungna att utrymma salongen eftersom det var visst en gasläcka på lur. Den misstänkta för denna gasläcka är ingen mindre än Shreck :D han satt nämligen på taket idag på sergel bion, polisen misstänker att detta träskltroll olyckligtvis släppte sig.
Hur som helst stoppade inte det oss utan vi fortsatte ut på våra äventyr...Vi tänkte våldgästa en fest som låg vid stadion. När vi kom dit kom vi fram till att vi visste inte var festen låg. Hoppsan. Så vi dansade vid en lyktstolpe. Sen sjöng vi psalmer tills vi bestämde oss för att åka hem :)  Sen var det en väldigt söt 15-årig kille på bussen ( vi vet åldern eftersom vi fråga)..han såg dock ut att vara fyra år gammal, han va sur. och då blev han ful.
Så nu sitter vi två här i en källare och emokrökar med obama! lyckat slut på kvällen jao.

PEACE OUT! ♥

hejdå!

nu åker vi till värmen, och kommer hem om en vecka.
Kommer sakna alla ♥ puss


RSS 2.0